Värmepumpar

Våra värmepumpar värmer på vintern och kyler på sommaren.

Vi skräddarsyr din installation för maximal effektivitet och livslängd. Steg för steg till ett bättre inomhusklimat. Vi har duktiga kyl-& värmetekniker med lång erfarenhet och är Swedac ackrediterade och medlem i Svenska kyl & värmepumpsföreningen.

 

  • Installation

    Vi planerar och genomför installation av lösningen. Utförande och installation sker alltid i enlighet med svensk miljölagstiftning och normer.

  • Uppföljning

    Vi följer upp resultat och ser till att eventuella justeringar utförs. Som alltid har du 5 års garanti samt full service och support.

Inbyggd smartness

Dom flesta av våra klimatanläggningar har inbyggd WiFi som standard. Ladda ner en app till din mobil eller surfplatta och fjärrstyr klimatanläggningen utan extra tillbehör eller krångliga installationer. Därför kan du enkelt förbereda rätt inomhustemperatur där hemma eller i fritidshuset – på distans. För modellen Smart Comfort kan du dessutom enkelt övervaka och läsa av energiförbrukningen via appen. Via den kan du även få en påminnelse när det är dags att byta filter.

Trygg och driftsäker miljökämpe

Med rätt värmepump i hemmet, fritidshuset, garaget eller förrådet kan du sänka din energiförbrukning med upp till 50% jämfört med direktverkande el. Våra klimatanläggningar är energisnåla och förbättrar din inomhusmiljö tack vare ett inbyggt filter som effektivt stoppar damm, sporer och pollen.

Behaglig tystnad

Tystgående kompressorer som har utvecklats och testas speciellt för Nordens varierande temperaturer. Klimatanläggningarna är tystgående med en ljudnivå ända ner till 17 dB(A).

Underhållsvärme skyddar din investering

Fritidshus och ägodelar förvarade i förråd eller garage mår bäst av att hållas uppvärmda under den kalla perioden. Om temperaturen är för hög belastas både din ekonomi och miljön i onödan. Ojämna tempera turer kan orsaka kondens som leder till fuktskador.