Fjärrstyrd bekvämlighet

Samsung Smart Heating & Cooling

Inbyggd smartness

Samsung Smart klimatanläggningar har inbyggd WiFi som standard. Ladda ner en app till din mobil eller surfplatta och fjärrstyr klimatanläggningen utan extra tillbehör eller krångliga installationer*. Därför kan du enkelt förbereda rätt inomhustemperatur där hemma eller i fritidshuset – på distans. För modellen Smart Comfort kan du dessutom enkelt övervaka och läsa av energiförbrukningen via appen. Via den kan du även få en påminnelse när det är dags att byta filter.

Trygg och driftsäker miljökämpe

Med Samsung Smart i hemmet, fritidshuset, garaget eller förrådet kan du sänka din energiförbrukning med upp till 50%** jämfört med direktverkande el. Våra klimatanläggningar är energisnåla och förbätt rar din inomhusmiljö tack vare ett inbyggt filter som effektivt stoppar damm, sporer och pollen.

Behaglig tystnad

Hjärtat i Smartserien är en tystgående kompressor som har utvecklats och testas speciellt för Nordens varierande temperaturer. Klimatanläggningen är tystgående med en ljudnivå ända ner till 17 dB(A).

Värmepumpen som älskar extrema förhållanden

När det är kallt ute sätts din klimatanläggning på prov. Kompressorn växlar smidigt mellan höga och låga varvtal och levererar konstant nominell värmeeffekt ned till -17°C och ger värmeeffekt ned till -25°C.

Underhållsvärme skyddar din investering

Fritidshus och ägodelar förvarade i förråd eller garage mår bäst av att hållas uppvärmda under den kalla perioden. Om temperaturen är för hög belastas både din ekonomi och miljön i onödan. Ojämna tempera turer kan orsaka kondens som leder till fuktskador. Smart ger jämnt klimat på vintern ned till 8°C och steglöst upp till 30°C om du så vill.

Intresseanmälan värmepump

Vi hanterar alla personuppgifter enligt nya lagen GDPR. Vi värnar om din integritet. Du kan känna dig trygg när du anförtror dina personuppgifter till oss. Vår policy är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för att ge dig vår bästa service. Vi behandlar endast namn, adress, telefon och ROT-uppgifter och gör inga kundutskick eller direktmarknadsföring.

Om du som kund inte godkänner hantering av era uppgifter ber vi er att kontakta oss så vi kan ta bort dessa ur våra kundregister.